Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Didi

Címkék: élet szex mindennapok bölcsességek

2009.12.18. 14:30

Az alanti írás egy szaklapban jelent meg, hozzám pedig a Mindennapi pszichológia hírlevelén keresztül jutott el. Ajánlom férfiaknak és nőknek egyaránt. Azt nem tudom viszont, hogy ruhán át is? Vagy csak mezítelenül?

Csak férfiaknak!
A New England Journal of Medicine című szaklap számolt be arról a német kutatásról, amely szerint 5 évvel tovább élnek azok a férfiak, akik naponta 10 percig bámulnak női melleket. A kutatók azt is „kiszámították”, hogy a 10 percnyi cicinézés félórás testmozgással egyenértékű. A kutatás során 5 éven keresztül figyeltek meg 200 férfit, és az derült ki, hogy a rendszeresen melleket szemlélő urak körében kisebb arányban fordult elő szív- és érrendszeri megbetegedés, alacsonyabb volt a vérnyomásuk és a nyugalmi pulzusuk is. Dr. Karen Weatherby gerontológus azzal magyarázta a meglepő eredményeket, hogy a magasabb szexuális aktivitás jobb keringést és jobb általános egészségi állapotot is jelent (no persze a cicinézés nyilván csak a kezdet!).

A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr321606789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása