Helyzetjelentés

Címkék: énblog viccek képek mindennapok

2009.09.18. 12:46

Szép Napot Mindegy Kinek!

 
Egy kis helyzetjelentés következik vala:
 
-         Hogy hívják a robot elromlott nemi szervének pótlására alkalmatos alkatrészt?
-         He-relé. J
 
Ki ismeri a Baba tusfürdő család legújabb tagját, a vadrózsa plusz még valami formulát? No én igen, és kipróbáltam. Az még hagyján, hogy olyan, mintha mindenhol vérezne az ember, viszont szépen megmutatja, hogy egy test-átdörzsölés közben merre is csöppenek a kis tusfürdő cseppek. Így látjuk, hogy merre kell majdan nagyobb takarítást végeznünk a fürdőben (vagy ahol éppen fürdünk). Boldogan jelenthetem, hogy a plafonra nem kerül a tusfürdőből, így a meszelést megúszhatjuk vala.
 
*
 
Van egy madaram reggelente. A szemközti háztetőn dekkol mikor jön fel a nap, és sütkérezik, mint pék a lapáton . Elneveztem (most így hirtelen) Bögynek, mert olyan kis bögyös-faros. Tele van a bögye már mindennel, biztosan jól tele ette magát felkészülvén az őszre és a téli hónapokra. Képet később még mellékelek.
 
És ha már ősz:
 
Itt van az ősz, itt van újra,
Menjünk hát, és lőjünk nyúlra.   
 
És akkor Bögy (katt):
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr561390531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása