Az Igazságügyi- és Rendészeti Minisztérium összegyűjtötte, hogy hol vehető igénybe megelőző-felvilágosító szolgáltatás, hétköznapibb nevén az elterelés. Ez még nem is lenne baj, csak az ügyintéző volt annyira vicces és/vagy tudatlan, hogy össze-vissza írta le megyékben található településeket. Csak egy példa: Zala megyében három helyen érhető el a szolgáltatás. Ez egyik Zalaegerszegen, a másik kettő pedig Szombathelyen. De Budapest IV. kerületében is található kettő ilyen szolgáltatás, méghozzá a VI. és XIII. kerületben. Jó, mi? :) Nem számoltam össze mennyi hiba van a táblázatban, viszont aki kiad egy ilyen összeállítást a kezéből az nem a minisztériumba, hanem sehova sem való. És még a kezét le kellene törni.

Azonban az is lehet, hogy én maradtam le valahol és már teljesen máshova költöztek át a városok. Vagy a megyéket bolygatták meg a kormány képviselői. Nem tudom.

Böngészni itt lehet, megéri! Ja igen. A lista június 25-én készült.

 

ui.: Heves megye: Eger, Hatvan, Gyöngyös, Salgótarján, Miskolc.

Frissítés 2009. 07.22-én: Azóta eltűnt az oldal, és még talán a minisztérium honlapja is változott. Hm... De mivel a gugli a barátunk, így megtalálható eltárolva a jövő számára ez az ominózus izé. Bár, tök mindegy. Hihi.

 

Mégfrissítés harmincadikán: Az oldal végleg eltűnt.

A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr801249292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása