Rohadjunk meg

Címkék: énblog eger mindennapok

2009.07.08. 15:46

Rohadjon meg mindenki, aki nem képes kiszállni az autójából, és szépen besétálni a belvárosba.

 

Rohadjon meg az a képviselő, aki azt böfögte ki a száján az elmúlt közgyűlésen, hogy a KRESZ-táblák kicsik. A táblák lehet, hogy kicsik, de akkor mi a faszért kell évek óta megállni a belvárosban ott, ahol a kibaszott tábla jelzi, hogy tilos. Rohadjál meg te szerencsétlen, hiszen a rendeletet nagyon is jól ismered, ehhez képest a büdös lábadat járáshoz nem tudod használni. (A két állítás semmilyen relációban nem áll egymással.)

 

Rohadjon meg a belvárosi kereskedők egyesülete is, mert basznak betartani a szabályokat. Szerintük mindenkire vonatkoznak a szabályok, csak rájuk nem. Basszátok meg, miattatok (is) ekkora az autóforgalom a belvárosban.

 

Rohadjon meg az összes robogós, aki keresztbe-kasul száguldozik a belvárosban a motornak nem nevezhető roncsaikkal. Kibaszott idegesítő. Azt megígérhetem, hogy mindegyikőtöket elkapom előbb-utóbb, öt skalpom már van ezen a nyáron.

 

Rohadjon meg mindenki, aki nem képes összehozni egy olyan portált a neten, ahol az egri és Eger környéki programokat egy helyen meg lehet találni.

Komolyan, hetek óta próbálkozok különböző programokat megtalálni, mert a tököm ki van azzal, hogy csak a programok után tudom meg, hogy volt valami a városban.

 

Rohadjak meg én is, hogy nem hoztam fel a nőnek a lábujjgyűrűjét két és fél méter mély víz alól tegnap. Sajnos az első gondolatom az volt, hogy belefúlok, ha megpróbálom. Sorry.

 

Ámen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr141234409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása