Vízilabda, zászlók

Címkék: sport viccek eger képek

2009.05.25. 08:23

Először is a tegnap vízilabda magyar bajnoki döntő második mérkőzését elcsalták a bírók. Hogy rohadjanak meg. Igaz, a vízilabda sosem lesz az a sportág, amit a játokosok döntenek el, mindig is a bírókon fog múlni. És akkor még nem is beszéltem a kommentátor és Csapó Gábor megnyilvánulásairól, melyből teljes mértékben látszik, hogy a Vasanak szurkolnak... Szemetek. És akkor álljon itt Gerendás György, piroslapot kapott edző nyilatkozata a mérkőzés után: Csak annyit szeretnék mondani, hogy az Eger egy elég komoly költségvetéssel dolgozó klub, amely a Vasas-majálisban nem szeretné eljátszani a ringlispíl szerepét. Update: Fél kettő körül az uszodából kifelejövet találkoztam Gerendával, és magasba emelt, ökölbe szorított kézzel kiáltottam, HAJRÁ EGER! Erre ő elmosolyodott, megköszönte, majd csöndesen tovabandukolt.

 

Akkor vidámabb vízekre evezvén. Egerben a K2-es úton van ez a cég, akiknek sikerült olyan zászlókat kitenni, amilyen nemzeti jelképek nincsenek szerte az univerzumban. De a Földön biztosan nem. Íme: Egybesült Hercegség, Amerikai Egybesült Állatok, Mogyorország, és Nyugat-Európa zászlói. Gratulálok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr521141929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása