Vissza a múltba

Címkék: politika viccek államigazgatás

2008.10.30. 08:17

Magyarországon 19 megyei és egy fővárosi önkormányzat található. A 2006-os helyi választások óta minden megyében Fideszes vezetés vala, ez alól csak Heves megye kivétel. Nálunk nagy nehezen az MSZP szerzett többséget, de most azt hagyjuk, hogy milyen körülmények között is sikerült ez. A megyei közgyűlés elnöke Sós Tamás úr, akinek elévülhetetlen szerepe van a megyei intézmények "megreformálásában" (lásd: kórház-Hospinvet).

Az elnök úr emléket állítva a régi szép időknek (ahol még a tanácsok vitték vállukon a közigazgatást), a mai hatalmon lévőknek és önnön magának, most új javaslattal állt elő. Előterjesztésében meg kívánja változtatni a Heves megye Önkormányzata elnevezést Sós Tanácsra. "Így minden bizonnyal örökre bevésődik a helyi történelmünkbe a nevem" - fogalmazta meg mondandóját a vezető.


A bejegyzés trackback címe:

https://balnavicc.blog.hu/api/trackback/id/tr10738721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasika61 · sasika61mondja.blog.hu 2008.10.31. 15:47:21

Én megsavaztam, elnézést, szavaztam volna.

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2008.10.31. 18:43:49

Vagyis maradjon meg az utókornak tanulság képpen?:)
süti beállítások módosítása